Adatvédelem


1. Bevezetés: A GEOL.hu elkötelezett a személyes adataid védelme mellett. Ebben a nyilatkozatban ismertetjük, hogyan gyűjtünk és kezeljük az adatokat a weboldal látogatóitól.

2. Adatgyűjtés: A GEOL.hu a Google Analytics szolgáltatást használja a weboldal forgalmának és a felhasználói viselkedésnek az elemzésére. A Google Analytics sütiket (kis szöveges fájlokat) helyez el a számítógépeden, hogy segítsen a webhelynek azonosítani és nyomon követni a látogatókat.

3. Hogyan használjuk az adatokat: Az általunk gyűjtött adatokat kizárólag a weboldal teljesítményének elemzésére és a felhasználói élmény javítására használjuk. Nem osztjuk meg harmadik felekkel személyes azonosításra alkalmas információkat.

4. Hogyan tároljuk az adatokat: A Google Analytics által gyűjtött adatokat biztonságos szervereken tároljuk, amelyeket úgy terveztek, hogy megvédjék a személyes adataidat.

5. Változások ebben a nyilatkozatban: Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre frissítsük ezt az adatvédelmi nyilatkozatot. Ajánljuk, hogy rendszeresen tekintsd át, hogy tájékozott legyél az esetleges változásokról.

Kulcsmomentumok: adatokat, weboldal, google, személyes, analytics, gyűjtött, használjuk, nyilatkozatban, felhasználói