Felhasználási Feltételek


A Geol.hu weboldal használatával elfogadod az alábbiakat!

Weboldal tartalma:

A GEOL.hu weboldalon található információk tájékoztató jellegűek, és nem tekinthetők szakmai tanácsnak. Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tartalom naprakész és pontos legyen, nem vállalunk felelősséget a weboldalon található információkért vagy azok esetleges pontatlanságáért.

Külső linkek:

A GEOL.hu weboldalon található hivatkozások más webhelyekre irányítanak, amelyek nem állnak a GEOL.hu irányítása alatt. Nem vállalunk felelősséget ezeknek a webhelyeknek a tartalmáért vagy a hivatkozott webhelyeken található bármilyen információért.

Felhasználói tartalom:

A GEOL.hu nem vállal felelősséget a felhasználók által megosztott tartalmakért, beleértve, de nem kizárólagosan, a véleményekért, tanácsokért, állításokért vagy más információkért.

Jogfenntartás:

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk, frissítsük vagy töröljünk tartalmakat a GEOL.hu-n, anélkül, hogy előzetes értesítést adnánk.

Károk:

Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetett, közvetlen, véletlen, különleges, példázó vagy következményes károkért, amelyek a weboldal használatával vagy annak használatának képtelenségével állnak összefüggésben.

Amennyiben bérmelyik ponttal nem értesz egyet, akkor kérjük, hagyd el weboldalunkat!

Kulcsmomentumok: található, felelősséget, weboldal, weboldalon, vállalunk, tartalom, használatával, állnak, információkért